Benvinguts!

És una gran satisfacció haver arribat a aquesta XXX Reunió de Sinologia.

Quan fa 30 anys a Terrassa, amb el recordat Andreu Fresnadillo, varem posar tota la il·lusió en iniciar una reunió entre diferents especialistes dedicats a la patologia mamària, per tal d’intercanviar experiències, no podíem imaginar una trajectòria com la que s’ha produït.

L’any següent d’haver iniciat la Reunió entre Hospitals Comarcals, varem pensar que seria interessant afegir un Curs previ a la Reunió, per tal de donar una formació als que volien ampliar els seus coneixements en aquesta especialitat. Aquest curs es va ampliar i millorar fa 23 anys amb la incorporació de la Universitat Autònoma de Barcelona, a través del Professor Escrich, i a partir d’aquell moment s’ha mantingut el format de curs intensiu, fent-se itinerant pels diferents hospitals de les quatre províncies catalanes.

Posteriorment, a Mataró, es va afegir la Reunió d’Infermeria en Patologia Mamària, celebrant conjuntament les Reunions i compartint algunes conferències.

El que podem anomenar majoria d’edat es va complir ara fa 15 anys, quan els Doctors Basilio i Segade van organitzar el Congrés Català de Sinologia, incorporant a tots els hospitals de Catalunya i englobant els tres formats: el Curs Intensiu i les dues Reunions de metges i infermeres.

És una satisfacció la feina realitzada durant tots aquests anys, fent una tasca de difusió de les malalties de la mama i portant “a domicili” als hospitals catalans aquest Curs i Congrés.

Durant aquests anys hem tingut el plaer d’aprendre de grans especialistes internacionals i nacionals com els Professors Eduard Basilio, Carles Cordon, Manel Esteller, Miquel Prats, Maurice Spitalier, Bruno Salvadori, Roberto Sacozzi i molts altres. També ha estat molt gratificant l’amistat entre companys catalans que tenim en comú una autèntica vocació per aquesta patologia.

Pels que ja ens coneixeu, us convidem a repetir amb nosaltres una nova experiència, i donem una cordial benvinguda pels que us incorporeu de nou.

 

El Comitè organitzador

A qui va dirigit?

Als professionals de les diverses especialitats que treballen en el diagnòstic, tractament i cura de la patologia mamària i del càncer de mama. Però també als metges i infermeres d’assistència primària, a metges i infermeres en formació i a llevadores i a tècnics de diferents àmbits que vulguin ampliar coneixements en Sinologia.

XV Congrés Català de Sinologia i Patologia Mamària

XV Congrés Català de Sinologia i Patologia Mamària